Ferskensalat - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Ferskensalat

Rejseliv > O-grill > Opskrifter

Salat
- med grillede ferskener eller nektariner

Den første gang grillen blev taget i brug, havde vi købt nogle lækre bøffer hos slagteren i Meny, og dertil skulle vi have denne sommerlige salat. Vi brugte nektariner til salaten.

Til 2 personer:

  • Rucola salat el.lign.

  • 2 modne nektariner

  • feta

  • blåbær

  • nyslynget honning eller akaciehonning


Dressing af

  • 2 spsk olivenolie

  • 1 spsk vand

  • 1 spsk lys Balsamico eddike

  • 1 drys salt

  • friskkværnet peber


Nektarinerne halveres, og stenene fjernes. De pensles med lidt olie og grilles let på begge sider. Kommes på en kold tallerken og afkøles lidt. De pensles med  flydende honning for at forstærke smagen.
Salaten blandes og dressingen hældes over.

Det smager fantastisk. Blandingen af salt, sødme og syre er lækker.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu