Bronzealderen - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Bronzealderen

Interesser > Bøger

Strejftog gennem BRONZEALDEREN
i Raklev Sogn

Udgivet af Raklev Lokalarkiv 2015

Lørdag, den 14. november blev Arkivernes Dag markeret landet over. Således også i Raklev Lokalarkiv, som holdt Åbent Hus samt fejrede udgivelsen af arkivets seneste bogudgivelse, arkæolog Jens Nielsens bog nr. 2 i trilogien om oldtiden i Raklev Sogn.
Den er på 150 sider og har fået titlen ’Strejftog gennem BRONZE-ALDEREN i Raklev Sogn’. Bogen koster 150,- kr. og kan købes på Kalundborg Museum eller direkte hos Raklev Lokalarkiv, evt. ved mail til raklevlokalarkiv@privat.dk.

Jens har en kolossal viden om oldtiden på Røsnæs. Gennem mange år har han leveret ud af sin viden bl.a. i foredrag, men ikke mindst i nogle spændende, letlæste artikler i vores sogneblad. Personligt er det en stor oplevelse at samarbejde med Jens omkring fotoarbejdet på den bogrække, som Raklev Lokalarkiv har bestilt hos ham. Jeg glæder mig allerede til at være med til at levere billeder til sidste bog i rækken; den skal omhandle Jernalderen.

Her finder du en serie af mine fotografier, som blev taget i forbindelse Jens' og mit fotoarbejde med bogen - klik på billederne for at se dem lidt større:


 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu