Indledning - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Indledning

Interesser > Romertiden

Tyskland:
Xanten
Limes / Altmühltal

Østrig:
Aguntum
& Lavant


Italien:
Aquileia
Verona
Volterra
Rom
Ostia
Tivoli
Pompei
Sicilien

Frankrig:
Vaison-la-Romaine
Orange
Pont du Gard
Glanum
Nimes
Arles
Barbegal

Her på hjemmesiden vil vi med billeder og tekst fortælle om vores mange campingture "tilbage til romerne", som vi har været på siden 1990.
Vi vil tage jer med på ture til Tyskland, Østrig, Frankrig og Italien og forsøge at viderebringe den begejstring, vi føler omkring de gamle romeres eminente byggekunst samt vise eksempler på de ingeniørmæssige bedrifter, som stadig ligger synlige i landskaberne.

Det er vores håb, at vi kan inspirere andre til at besøge stederne, hvor vi har været. Hvor det er muligt, vil vi anføre GPS-koordinater, hvis I skulle få lyst til med egne øjne at opleve nogle af de fantastiske seværdigheder, vi vil fortælle om.

På de 25 år er det blevet til rigtig mange besøg og genbesøg, - så hvor skal vi begynde, og hvor skal vi ende denne præsentation?  Vi kunne gøre det kronologisk, men vi vælger at fortælle om vore "romerske rejsemål" ud fra, hvad der ligger tættest på Danmark. Derefter bevæger vi os længere og længere sydpå. Egentlig skal vi ikke så langt mod syd, før vi finder de første spor af det mægtige Romerrige.

Så vi starter med Tyskland, blot 530 km fra den dansk-tyske grænse - og vil med tiden slutte i Italien og Frankrig. Men vær lidt tålmodig!
Start ved at vælge i menuen her ude til venstre. God tur!

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu