Hobby - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Hobby

Rejseliv > Camping

Vores Hobby 460 UFe

Campinglivet blev en Hobby
Vi var kommet til den erkendelse, at det med hard-core vintercamping ikke rigtig var os, så hvorfor købe en nordisk vintervogn igen? Vores valg faldt i stedet på en Hobby 460 Ufe, som vi oven i købet kunne købe (næsten) lokalt, hos Jyderup Camping Center. At vi kun skulle køre 30 km for at få lavet service osv. var en stor lettelse. Og så vurderer vi deres værksted for at være i absolut topklasse.
460’eren var en herlig rejsevogn, som vi var rundt i Danmark og sydpå med mange gange. Også med denne vogn havde vi nogle dejlige ture, hvor vi bl.a. ét år havde Kittas mor med til et af vore favoritmål, Venedig. Det var et par år, før hun døde. Vi er meget glade for, at vi gav hende den oplevelse.

Ved at bladre i Hobby’ens kørebog, kan vi se, at vi aldrig var i Frankrig med vores Hobby. Derimod var vi i Tyskland, Østrig og Tjekkiet med den. Og naturligvis Italien, som var blevet vores store besættelse. Med Solifer’en "dyrkede" vi mest Frankrig. Det var ikke bevidste, men impulsstyrede valg, som ikke kan forklares.

Med Hobby’en rullede vi i alt 35.917 km på Europas motor- og landeveje, før vi valgte at skifte til Hymer. Der var i årene med Hobby’en sket det, at vi faktisk var begyndt at campere meget mere i ydersæsonerne – og også om vinteren. Selv om vi havde foretaget visse optimeringer med fx gulvvarme og ekstra ventiler på luftslangerne, kunne vi have lidt svært ved at holde varmen, når temperaturen krøb for langt under nul grader, i særlig grad hvis det blæste.

Så 20. oktober 2006 havde vi den sidste overnatning i Hobby’en på vores faste transit-campingplads i Derneburg – på vej hjem fra Hymer-træf ved Bodensøen. Vi havde været med på "tålt ophold", fordi vi et par måneder forinden havde skrevet slutseddel med Neergård på en Hymer Nova 465, den vogn vi har nu, og som skal være den sidste vogn, vi køber i vores campist-tilværelse. Men det har vi vist sagt hver gang…!

Link til hjemmesiden:

 
Tilbage til indhold | Retur til hoved menu