Sicilien - Kitta & Sven

Søg
Gå til indhold

Hoved menu

Sicilien

Rejseliv > Gode campingoplevelser

Drømmerejsen

Klik på billederne for at se dem i stor størrelse

 

... til Sicilien


Klik her for at læse Svens artikel om vores møde med Etna, som blev bragt i campingferie.dk i oktober 2011.

I foråret 2011 var vi på den drømmerejse til Sicilien, vi i mange år havde drømt om. Det blev til 7 uforglemmelige uger med campingvognen.

En lille uges tid var vi på Sicilien, hvor vi fik oplevet øens østlige halvdel. Vestsiden gemmer vi til en senere tur, som måske bliver en chartertur.
Sicilien er en utroligt smuk ø – med en betagende natur og nogle smukke byer. Vi vil sent glemme Taormina, som vi besøgte på vores næstsidste dag på øen. Fra byens græske oldtidsteater er der en ubeskrivelig udsigt hele vejen rundt, Middelhavets blå, blå vand til den ene side og den majestætiske vulkan Etna til den anden.

Vi var med bilen på 2 forskellige ture op på Etna - til hhv. Refugio Sapienza og Piano Provenzana. Det var en mærkelig oplevelse at køre i et goldt, måneagtigt landskab.

Hjemmefra havde vi læst en hel del om Etna, Den Gamle Dame, som italienerne respektfuldt kalder vulkanen. Fra vores campingplads havde vi frit udsyn op til ’Damen’, hvor der alle dagene stod større eller mindre røgsøjler op fra toppen.

Vores sidste nat på Sicilien – 12. maj 2011 - blev en utrolig nat. Fra campingvognen kunne vi ligge og se et af Etnas regelmæssige udbrud.

Her følger en billedserie, der viser en lille del af de mange, smukke ting, vi så på Sicilien. Ud over Etna var højdepunkterne for os Taormina og mødet med "bikinipigerne" i Villa Romana del Casale, det gamle, romerske jagtslot i byen Piazza Armerina ca. midt på øen. At stå her og kigge på romertidens idræts-
udøvere i datidens Nike-sportstøj, som vi ihar læst så meget om, var en stor oplevelse.

Tilbage til indhold | Retur til hoved menu